EERSTE HULP BIJ GESPREKKEN

LEREN ZEGGEN WAT ER ECHT SPEELT

Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat we, net als in ons privé-leven, ook op ons werk af en toe niet zeggen wat er écht speelt. Terwijl uit onderzoek van Google en Harvard nu juist blijkt dat het uitspreken van wat ongemakkelijk en kwetsbaar is, het verschil maakt tussen een gemiddeld team en een heel effectief team. Denk maar even aan de teams waar je zelf lid van bent geweest in je leven.

Wij zijn er voor om jou en je collega’s te leren het gesprek aan te gaan…op een manier die leidt tot meer vertrouwen in plaats van escalaties.

In drie lessen van drie uur leren we jullie de basis van Eerste Hulp Bij Gesprekken. Het model dat we hiervoor gebruiken heet SpeakUP & CheckIN en dit hebben we in de afgelopen jaren aan honderden mensen geleerd. Het is een eenvoudige manier om zelf grote en kleine spanningen onder collega’s op te lossen (download handleiding). We hebben gezien dat veel mensen met drie lessen de basis te pakken krijgen en direct in de praktijk kunnen brengen.

Na de drie lessen zijn teams al effectiever, omdat collega’s in hun hoofd minder bezig zijn met onderlinge spanningen en meer met het behalen van mooie resultaten voor de organisatie. Dus meer focus en minder brandjes blussen.