Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Krijn Fletterman. Ik word in het dagelijks leven opgeleid tot geestelijk verzorger

En mijn naam is Laura Eggens. In het dagelijks leven help ik mensen op het gebied van seksualiteit, intimiteit en relaties; maak ik illustraties; en geef ik trainingen in de ontwikkelingssamenwerking.

Wij vervullen samen de rol van vertrouwenspersoon binnen Loodens. Dat betekent dat je naar ons toe kunt gaan wanneer iemand uit het Loodens-team iets doet wat bij jou spanning oplevert, maar je niet het vertrouwen voelt dat je dat direct met diegene kan bespreken. Of als er iets met een andere deelnemer aan een cursus is gebeurd, dat je graag met iemand wilt bespreken.

We kunnen dan samen kijken wat er nodig is in deze situatie. Wij zullen in elk geval zorgen dat we begripvol luisteren, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Onze gesprekken zijn altijd vertrouwelijk en we zullen pas iets buiten onze gesprekken om doen, als we daar samen duidelijke afspraken over hebben. Voel je van harte welkom om contact op te nemen door een e-mail te sturen naar vertrouwenspersoon@loodens.org. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Als je een voorkeur hebt voor contact met één van ons, zou je dat dan in je e-mail willen zetten?