Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Maak je eigen groeiplan #3 | Online Les door Yves en/of Erik

24 juni 2019 @ 19:30 - 21:30

Intro
SpeakUP & CheckIN is geen trucje, maar een oefening in openheid. Er is dan ook geen moment waarop je het “kan”, maar we kunnen wel gericht groeien. Zodat je in steeds meer gesprekken de openheid en verbinding krijgt die je nodig hebt.

Om je meer richting en ondersteuning te geven hebben we een vragenlijst gemaakt, waarmee je je eigen groeiplan voor een maand kan maken. Met een intentie, valkuilen en aandachtspunten

Tijdens de les ga je de vragenlijst voor jezelf invullen en is Yves er om je vragen te beantwoorden. De intentie van de les is dat je helderheid krijgt over waar je naartoe wilt en je jezelf dagelijks kunt herinneren aan de hand van jouw persoonlijke groeiplan.
We nemen eerst een halfuur om 1-op-1 ervaringen uit te wisselen over de afgelopen maand.
Daarna gaan we in twintig minuten de vragenlijst invullen. Tot slot is Yves er voor het beantwoorden van je vragen.
Binnen twee dagen ontvang je dan je eigen groeiplan via e-mail, zodat je weet waar je wilt groeien en de steun krijgt die je nodig hebt.
Over een maand is er dan weer een les, waarin we met elkaar gaan uitwisselen waar je gegroeid bent en waar je nog tegen aan loopt. Zo ondersteunen we elkaar op dit hobbelige pad van behoeften, openheid en gelijkwaardigheid.
Instructies voor de online les
Om jou en de andere deelnemers te helpen om de les met aandacht en plezier te volgen, zou ik je willen vragen om vijf onderstaande stappen te doorlopen:
  1. De eerste stap is om het programma Zoom gratis te downloaden en te installeren op je tablet, computer of telefoon: https://zoom.us/download.
  2. De tweede stap is om deze woordenlijst en een pen bij de hand te houden.
  3. De derde stap is om in een ruimte te gaan zitten waar geen andere mensen zijn, en waar je een stabiele internetverbinding hebt en een koptelefoon of oortjes te gebruiken.
  4. De vierde stap is om wat te drinken en misschien een snack klaar te zetten voor jezelf.
  5. De vijfde stap is om tussen een kwartier en vijf minuten voor starttijd naar www.loodens.org/zoom te gaan. Jouw internetprogramma stuurt je dan automatisch door naar de virtuele kamer waar je de mij en de andere deelnemers ziet.

Kosten

Wij geven onze diensten vrij weg, zonder dat we een tegenprestatie verwachten. We willen namelijk leven in een samenleving waarbij geld geen obstakel is om de hulp te krijgen die je nodig hebt.

Tegelijkertijd kunnen we zelf ook hulp gebruiken om dit te blijven doen en te groeien. De top drie manieren om stichting Loodens te ondersteunen in Mei zijn:
  1. Maandelijks € 5, € 10 of € 20 te doneren: www.loodens.org/geven
  2. Deze lessen delen op social media.
  3. Ons uitnodigen voor een cursus bij jou op je werk of bij een organisatie waar je contacten hebt.

Deze les wordt opgenomen
Deze les wordt opgenomen en het geluid gebruiken we voor interne trainingsdoeleinden. De video verwijder ik direct nadat de les is afgelopen. Soms willen we een geluidsfragment van de les ter inspiratie op internet delen. In dit geval bellen we je om om toestemming te vragen voor publicatie. Zonder jouw toestemming publiceren we niks waar jouw stem op te horen is.

Zorgvuldig met elkaar omgaan
Ik geef evenveel om jouw behoeften als die van mij, dus zou je me willen bellen, appen of e-mailen als je voor, tijdens of na afloop van de les ergens mee zit: bijvoorbeeld een vraag, een zorg, een suggestie? Zeker als je nog iets dwars zit over iets dat er tijdens de les is gezegd door mij of een andere deelnemer. Ik zou je willen vragen om, juist als het wat ongemakkelijk voelt, contact met me op te nemen. Dit wil ik graag, omdat in mijn ervaring we beiden hier wat van kunnen leren en zo het vertrouwen in onszelf en elkaar kunnen verdiepen.

Gegevens

Datum:
24 juni 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online op Zoom
www.loodens.org/zoom

Organisator

Yves
Telefoon:
06-14189776
E-mail:
yves@loodens.org
Website:
www.loodens.org

Registraties zijn gesloten voor dit evenement