Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrijheid in relaties (2/4) | Online Les door Yves

4 maart 2019 @ 19:00 - 21:00

Intro
Hoe kun je met je grenzen stellen voor jezelf in de liefde? Op een manier dat je de relatie verdiept in plaats van verliest? In deze twee les gaan we kijken naar de eisen die we aan de ander stellen. De intentie van deze les is dat je meer kan genieten van je partners aanwezigheid. Deelname aan alle vier lessen is aanbevolen en niet vereist.

Instructies voor de online les
Om jou en de andere deelnemers te helpen om de les met aandacht en plezier te volgen, zou ik je willen vragen om vijf onderstaande stappen te doorlopen:
  1. De eerste stap is om het programma Zoom gratis te downloaden en te installeren op je tablet, computer of telefoon: https://zoom.us/download.
  2. De tweede stap is om deze woordenlijst en een pen bij de hand te houden.
  3. De derde stap is om in een ruimte te gaan zitten waar geen andere mensen zijn, en waar je een stabiele internetverbinding hebt en een koptelefoon of oortjes te gebruiken.
  4. De vierde stap is om wat te drinken en misschien een snack klaar te zetten voor jezelf.
  5. De vijfde stap is om tussen een kwartier en vijf minuten voor starttijd naar www.loodens.org/zoom te gaan. Jouw internetprogramma stuurt je dan automatisch door naar de virtuele kamer waar je de mij en de andere deelnemers ziet.

Kosten
We vragen geen bijdrage voor deze les. We willen in een samenleving  leven waar geld geen obstakel is voor de ondersteuning die je nodig hebt. Tegelijkertijd kan de stichting dit alleen blijven doen en groeien met de hulp van donateurs. Wil je onze missie en groei ondersteunen? Dat kan hier www.loodens.org/geven/

Deze les wordt opgenomen
Deze les wordt opgenomen en het geluid gebruiken we voor interne trainingsdoeleinden. De video verwijder ik direct nadat de les is afgelopen. Soms willen we een geluidsfragment van de les ter inspiratie op internet delen. In dit geval bellen we je om om toestemming te vragen voor publicatie. Zonder jouw toestemming publiceren we niks waar jouw stem op te horen is.

Zorgvuldig met elkaar omgaan
Ik geef evenveel om jouw behoeften als die van mij, dus zou je me willen bellen, appen of e-mailen als je voor, tijdens of na afloop van de les ergens mee zit: bijvoorbeeld een vraag, een zorg, een suggestie? Zeker als je nog iets dwars zit over iets dat er tijdens de les is gezegd of gebeurd door mij of een deelnemer. Ik zou je willen vragen om juist als het wat ongemakkelijk voelt contact met me op te nemen, omdat in mijn ervaring we beiden hier wat van kunnen leren en het vertrouwen in onszelf en elkaar verdiept.

Gegevens

Datum:
4 maart 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Yves
Telefoon:
06-14189776
E-mail:
yves@loodens.org
Website:
www.loodens.org

Registraties zijn gesloten voor dit evenement