Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Omgaan met Teleurstellingen (2/2) | Online Les door Yves

maandag 15 april @ 19:30 - 21:30

Intro
We gaan verder waar Herman Finkers stopte toen hij schreef: “De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door“. Helaas zonder Herman, dit keer zul je het met Yves moeten doen 🙁

In de eerste les hebben we geoefend om met compassie te reageren op een NEE. Om zo ruimte en begrip te creëren om te vertellen wat er in ons omgaat. In deze les kijken we terug op een week hiermee oefenen. Ook leren we beter te zien dat wanneer mensen NEE zeggen of NEE doen, ze vaak vanuit uit angst en schaamte handelen.

Instructies voor de online les
Om jou en de andere deelnemers te helpen om de les met aandacht en plezier te volgen, zou ik je willen vragen om vijf onderstaande stappen te doorlopen:
  1. De eerste stap is om het programma Zoom gratis te downloaden en te installeren op je tablet, computer of telefoon: https://zoom.us/download.
  2. De tweede stap is om deze woordenlijst en een pen bij de hand te houden.
  3. De derde stap is om in een ruimte te gaan zitten waar geen andere mensen zijn, en waar je een stabiele internetverbinding hebt en een koptelefoon of oortjes te gebruiken.
  4. De vierde stap is om wat te drinken en misschien een snack klaar te zetten voor jezelf.
  5. De vijfde stap is om tussen een kwartier en vijf minuten voor starttijd naar www.loodens.org/zoom te gaan. Jouw internetprogramma stuurt je dan automatisch door naar de virtuele kamer waar je de mij en de andere deelnemers ziet.

Kosten

Wij geven onze diensten vrij weg, zonder dat we een tegenprestatie verwachten. We willen namelijk leven in een samenleving waarbij geld geen obstakel is om de hulp te krijgen die je nodig hebt.

Tegelijkertijd kunnen we zelf ook hulp gebruiken om dit te blijven doen en te groeien. De top drie manieren om stichting Loodens te ondersteunen in April zijn:
  1. Maandelijks € 5, € 10 of € 20 te doneren: www.loodens.org/geven
  2. Deze lessen delen op social media.
  3. Ons uitnodigen voor een cursus bij jou op je werk of bij een organisatie waar je contacten hebt.

Deze les wordt opgenomen
Deze les wordt opgenomen en het geluid gebruiken we voor interne trainingsdoeleinden. De video verwijder ik direct nadat de les is afgelopen. Soms willen we een geluidsfragment van de les ter inspiratie op internet delen. In dit geval bellen we je om om toestemming te vragen voor publicatie. Zonder jouw toestemming publiceren we niks waar jouw stem op te horen is.

Zorgvuldig met elkaar omgaan
Ik geef evenveel om jouw behoeften als die van mij, dus zou je me willen bellen, appen of e-mailen als je voor, tijdens of na afloop van de les ergens mee zit: bijvoorbeeld een vraag, een zorg, een suggestie? Zeker als je nog iets dwars zit over iets dat er tijdens de les is gezegd of gebeurd door mij of een deelnemer. Ik zou je willen vragen om juist als het wat ongemakkelijk voelt contact met me op te nemen, omdat in mijn ervaring we beiden hier wat van kunnen leren en het vertrouwen in onszelf en elkaar verdiept.

De foto van Herman Finkers is gepubliceerd door Wer-Al Zwolle onder een CC BY-SA 3.0 licentie

Gegevens

Datum:
maandag 15 april
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Yves
Telefoon:
06-14189776
E-mail:
yves@loodens.org
Website:
www.loodens.org

Registraties zijn gesloten voor dit evenement