Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Loodens Online Community

donderdag 26 maart @ 19:30 - 21:00

Beperk fysiek contact met elkaar. Dat is het verzoek van de overheid. Juist nu het leven anders loopt dan we gewend zijn, vinden wij het belangrijk om te verbinden en gezamenlijk te vieren en te rouwen. Om elkaar te ondersteunen organiseren we een online bijeenkomst. Iedereen is welkom om mee te doen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zien we je op Zoom?

Programma

We beginnen met samen mediteren om te vertragen. Daarna is er ruimte om je ups en downs in tweetallen te verwerken. Je kunt dingen delen die jou nu bezighouden, zonder dat je advies krijgt. De rol van de ander is om écht naar je te luisteren. Halverwege wisselen we van rol, zodat je een mooie balans hebt tussen zelf dingen verwerken en iemand anders helpen door te luisteren. Na een korte pauze gaan we om 20.15 uur verder met de hele groep. In dit gedeelte kun je vragen inbrengen over iets wat nu voor jou speelt, om te verkennen wat je in die situatie nodig hebt. De avond wordt begeleid door Erik van Team Loodens.

Instructies voor het inloggen

Om jou en de andere deelnemers te helpen om met aandacht aanwezig te zijn, willen we je vragen om onderstaande stappen te doorlopen:

  1. De eerste stap is om het programma Zoom gratis te downloaden en te installeren op je tablet, computer of telefoon: https://zoom.us/download.
  2. De tweede stap is om deze woordenlijst bij de hand te houden, als je die mogelijkheid hebt.
  3. De derde stap is om in een ruimte te gaan zitten waar geen andere mensen zijn, en waar je een stabiele internetverbinding hebt en bij voorkeur een koptelefoon of oortjes te gebruiken.
  4. De vierde stap is om wat te drinken en misschien een snack klaar te zetten voor jezelf.
  5. De vijfde stap is om tussen een kwartier en vijf minuten voor starttijd naar www.loodens.org/zoom te gaan. Jouw internetprogramma stuurt je dan automatisch door naar de virtuele kamer waar je Erik en de andere deelnemers ziet.

Kosten

Wij geven onze diensten vrij weg, zonder dat we een tegenprestatie verwachten. We willen namelijk leven in een samenleving waarbij geld geen obstakel is om de hulp te krijgen die je nodig hebt. Wil je meer weten over stichting Loodens en onze missie steunen? Kijk dan op onze website.

Zorgvuldig met elkaar omgaan

We geven evenveel om jouw behoeften als die van ons, dus zou je ons willen bellen, appen of e-mailen als je voor, tijdens of na afloop van deze bijeenkomst ergens mee zit: bijvoorbeeld een vraag, een zorg, een suggestie? Dit kan via margriet@loodens.org of het nummer dat je op deze pagina ziet.

Gegevens

Datum:
donderdag 26 maart
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Team Loodens
Telefoon:
06-38259682
Website:
www.loodens.org