Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inloopspreekuur Eerste Hulp Bij Gesprekken online

6 maart 2019 @ 08:00 - 09:00

Intro
Zit je nog met een gesprek in je maag? Je bent dan zonder afspraak welkom bij het online inloopspreekuur.

Tijdens het inloopspreekuur krijg je een kwartier 1-op-1 ondersteuning van een trainer of assistent van Team Loodens. Vaak loop je na dit gesprek ontspannen en met meer helderheid weg. Klaar om het échte gesprek aan te gaan.

Soms lukt het niet om tijdens een kwartier tot ontspanning te komen en dan kun je met de trainer een afspraak maken voor een gesprek van een uur.

Instructies voor het inloopspreekuur
Om jou en de trainers te helpen om met aandacht en focus deel te nemen aan het inloopspreekuur, zouden we je willen vragen om vijf onderstaande stappen te doorlopen:
  1. De eerste stap is om het programma Zoom gratis te downloaden en te installeren op je tablet, computer of telefoon: https://zoom.us/download.
  2. De tweede stap is om deze woordenlijst en een pen bij de hand te houden.
  3. De derde stap is om in een ruimte te gaan zitten waar geen andere mensen zijn, en waar je een stabiele internetverbinding hebt en een koptelefoon of oortjes te gebruiken.
  4. De vierde stap is om wat te drinken en misschien een snack klaar te zetten voor jezelf.
  5. De vijfde stap is om ergens tussen 8 en 8:45 naar www.loodens.org/zoom te gaan. Jouw internetprogramma stuurt je dan automatisch door naar de virtuele wachtkamer. Wanneer je geen trainer of assistent ziet, dan zit deze in de spreekkamer voor maximaal een kwartier en zal deze je daarna helpen.

Kosten
Wij geven onze diensten vrij weg, zonder dat we een tegenprestatie verwachten. We willen namelijk leven in een samenleving waarbij geld geen obstakel is om de hulp te krijgen die je nodig hebt.

Tegelijkertijd kunnen we zelf ook hulp gebruiken om dit te blijven doen en te groeien. Op dit moment zijn de top drie manieren om stichting Loodens te ondersteunen:
  1. Maandelijks € 5, € 10 of € 20 te doneren: www.loodens.org/geven
  2. De online basiscursus te delen op social media: https://www.facebook.com/158816194637364
  3. Contact met een trainer opnemen om samen te kijken hoe je ons kunt uitnodigen voor een basiscursus Eerste Hulp Bij Gesprekken bij een organisatie waar je een relatie mee hebt.

Zorgvuldig met elkaar omgaan
Wij geven evenveel om jouw behoeften als die van ons, dus zou je de trainer of assistent willen bellen, appen of e-mailen als je voor, tijdens of na afloop van het inloopspreekuur ergens mee zit: bijvoorbeeld een vraag, een zorg of als de trainer iets heeft gezegd dat je onzorgvuldig vindt? Daar kan die trainer vaak veel van leren.

Gegevens

Datum:
6 maart 2019
Tijd:
08:00 - 09:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Yves
Telefoon:
06-14189776
E-mail:
yves@loodens.org
Website:
www.loodens.org