Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hoofd-Hart-Buik in Balans | Online Geleide Meditatie met Yves

woensdag 6 maart @ 07:00 - 07:30

Intro
Gedurende de week geven we soms onze aandacht meer aan onze emoties en onze gedachten dan aan onze behoeften. De informatie van de gedachten in ons hoofd, de gevoelens in ons hart en de behoeften in onze buik hebben nog meer waarde wanneer deze drie in balans zijn. Die balans herstellen we in deze geleide meditatie van 20 minuten, waar je vanuit je eigen huis aan mee kan doen. We beginnen de meditatie met het volgen van onze ademhaling, vervolgens verplaatsen we onze aandacht naar ons hoofd, hart en onze buik. We eindigen met een heldere intentie voor de dag.

Na afloop is er een halfuur gereserveerd om na te praten voor wie daar behoefte aan heeft.

Instructies voor de meditatie
Om jou en de andere deelnemers te helpen om de les met aandacht en plezier te volgen, zou ik je willen vragen om vijf onderstaande stappen te doorlopen:
  1. De eerste stap is om het programma Zoom gratis te downloaden en te installeren op je tablet, computer of telefoon: https://zoom.us/download.
  2. De tweede stap is om deze woordenlijst en een pen bij de hand te houden.
  3. De derde stap is om in een ruimte te gaan zitten waar geen andere mensen zijn, en waar je een stabiele internetverbinding hebt en een koptelefoon of oortjes te gebruiken.
  4. De vierde stap is om wat te drinken en misschien een snack klaar te zetten voor jezelf.
  5. De vijfde stap is om tussen een kwartier en vijf minuten voor starttijd naar www.loodens.org/zoom te gaan. Jouw internetprogramma stuurt je dan automatisch door naar de virtuele kamer waar je de mij en de andere deelnemers ziet.

Kosten
Wij geven onze diensten vrij weg, zonder dat we een tegenprestatie verwachten. We willen namelijk leven in een samenleving waarbij geld geen obstakel is om de hulp te krijgen die je nodig hebt.

Tegelijkertijd kunnen we zelf ook hulp gebruiken om dit te blijven doen en te groeien. Op dit moment zijn de top drie manieren om stichting Loodens te ondersteunen:
  1. Maandelijks € 5, € 10 of € 20 te doneren: www.loodens.org/geven
  2. De online basiscursus te delen op social media: https://www.facebook.com/158816194637364
  3. Contact met mij opnemen om samen te kijken hoe je ons kunt uitnodigen voor een basiscursus Eerste Hulp Bij Gesprekken bij een organisatie waar je een relatie mee hebt of waar je werkt.

Deze meditatie wordt opgenomen
De meditatie wordt opgenomen en het geluid gebruiken we voor interne trainingsdoeleinden en om ter inspiratie te delen. De video verwijderen we direct na de opname. Het napraten wordt niet opgenomen.

Zorgvuldig met elkaar omgaan
Ik geef evenveel om jouw behoeften als die van mij, dus zou je me willen bellen, appen of e-mailen als je voor, tijdens of na afloop van de meditatie ergens mee zit: bijvoorbeeld een vraag, een zorg, een suggestie? Zeker als je nog iets dwars zit over iets dat er tijdens de les is gezegd of gebeurd door mij of een deelnemer. Ik zou je willen vragen om juist als het wat ongemakkelijk voelt contact met me op te nemen, omdat in mijn ervaring we beiden hier wat van kunnen leren en het vertrouwen in onszelf en elkaar verdiept.

Gegevens

Datum:
woensdag 6 maart
Tijd:
07:00 - 07:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Yves
Telefoon:
06-14189776
E-mail:
yves@loodens.org
Website:
www.loodens.org

Registraties zijn gesloten voor dit evenement