Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geldverdelingsgesprek November

maandag 2 november @ 17:00 - 18:00

Bij Loodens werken we net even wat anders met geld. We zetten geen prijs op onze diensten, zodat geld geen obstakel vormt om de hulp te krijgen die je nodig hebt. In plaats daarvan worden wij ondersteund door donateurs die ons werk belangrijk vinden.
Daarnaast heeft iedereen binnen Loodens die zich minimaal een dag per week inzet, zeggenschap over hoe het gedoneerde geld wordt verdeeld. Dit doen we in een geldverdelingsgesprek. Omdat we transparantie belangrijk vinden, is iedereen welkom om als toeschouwer deel te nemen aan het geldverdelingsgesprek, Als toeschouwer heb je geen zeggenschap, maar kun je wel suggesties doen over waar geld naar toe zou moeten gaan en ons scherp houden door je zorgen uit te spreken als je het idee hebt dat niet ieders behoeften er volledig toe doen.
Wil je deelnemen? Meld je dan aan en je krijgt een link naar Zoom, een programma om via internet te videobellen. Onderaan deze pagina zie je de instructies om via Zoom deel te nemen.

Programma

 • Check-in en intentie
 • Overzicht financiële balans en bedrag dat is te geven
 • Rondje benoemen waar je geld voor zou willen ontvangen
 • Schuiven van bedragen tot het voor iedereen ontspannen voelt
 • Afspraken maken voor het uitgeven van bedragen tot volgende geldverdelingsgesprek
 • Afsluiting

Instructies voor het inloggen

Om jou en de andere deelnemers te helpen om met aandacht aanwezig te zijn, wil ik je vragen om onderstaande stappen te doorlopen:

 1. De eerste stap is om het programma Zoom gratis te downloaden en te installeren op je tablet, computer of telefoon: https://zoom.us/download.
 2. De tweede stap is om deze woordenlijst bij de hand te houden, digitaal of uitgeprint.
 3. De derde stap is om in een ruimte te gaan zitten waar geen andere mensen zijn, en waar je een stabiele internetverbinding hebt en bij voorkeur een koptelefoon of oortjes te gebruiken.
 4. De vierde stap is om wat te drinken en misschien een snack klaar te zetten voor jezelf.
 5. De vijfde stap is om tussen een kwartier en vijf minuten voor starttijd naar www.loodens.org/zoom te gaan. Jouw internetprogramma stuurt je dan automatisch door naar de virtuele kamer waar je mij en de andere deelnemers ziet.

Zorgvuldig met elkaar omgaan

Ik geef evenveel om jouw behoeften als die van mij, dus zou je me willen bellen, appen of e-mailen als je voor, tijdens of na afloop van het geldverdelingsgesprek ergens mee zit: bijvoorbeeld over iets dat ik of een andere deelnemer heeft gezegd? Ik wil je vragen om, juist als het wat ongemakkelijk voelt, contact met me op te nemen. Dit wil ik graag, omdat in mijn ervaring we beiden hier wat van kunnen leren en zo het vertrouwen in onszelf en elkaar kunnen verdiepen. Als dat te ongemakkelijk voelt, kun je contact opnemen met één van de twee vertrouwenspersonen via www.loodens.org/vertrouwenspersoon

Gegevens

Datum:
maandag 2 november
Tijd:
17:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online op Zoom
www.loodens.org/zoom

Organisator

Yves
Telefoon:
06-14189776
E-mail:
yves@loodens.org
Website:
www.loodens.org