Doneren

Stichting Loodens helpt mensen en organisaties bij het herstellen en versterken van relaties.Wij willen van een voor-wat-hoort-wat cultuur naar relaties waarin we vrijwillig geven en ontvangen. Daarom leeft Stichting Loodens van donaties en gaan we anders met geld om dan je misschien gewend bent. We vragen we mensen en organisaties niet te betalen voor onze diensten.

In plaats van te betalen, heb je de mogelijkheid om te doneren. Met jouw donatie help je ons cursussen, 1-op-1 conflictbemiddeling, handleidingen en video’s aan een breed publiek aan te bieden. We zijn een soort Rode Kruis dat mensen helpt als ze er even niet uitkomen in een relatie of organisatie. Zoals het Rode Kruis bieden wij (gespreks-)EHBO cursussen aan, zodat je leert hoe je zelf met pijnlijke momenten in gesprekken om kan gaan. En, net als het Rode Kruis, kunnen we zonder donaties niet bestaan.

Heb je een vraag hierover? Je kunt dan Yves (06-14189776) of Erik (06-11130193) bellen.

Er zijn ook andere manieren waarop je ons kunt ondersteunen, bijvoorbeeld ons uitnodigen bij een organisatie, een cursus in jouw stad organiseren of een andere manier die aansluit bij jouw talenten en onze missie. Heb je hier ideeën over of heb je vragen over doneren? Dan kun je Yves bellen op 06-14189776.