Bestel Boek Eerste Hulp bij Gesprekken

Bestellen vóór 1 oktober, bezorgen of ophalen vanaf 7 oktober.

Bestel nu de eerste druk paperback
Met 268 pagina’s vol inzichten uit meer dan 5.000 gesprekken. Leer hoe je je oprecht kunt uitspreken in plaats van aanvallen, verdedigen of dichtklappen. Niet door jezelf groter of kleiner te maken, maar vanuit een open houding. Zodat je de relatie verdiept in plaats van verliest. Het boek bestaat uit 20 gewoontes die in de weg staan van een open gesprek, 3 tools die je kunt gebruiken om een gesprek dat op slot weer op te krijgen, 10 verhalen en ruim 30 oefeningen.

Deze derde oplage is op 7 oktober klaar om afgehaald of bezorgd te worden.
We willen dat mensen vrij toegang hebben tot onze diensten en producten. Daarom kun je dit boek ook gratis downloaden: www.loodens.org/boek2020

Wil je het boek liever in je handen houden of cadeau geven? Bestel dan via het formulier één of meer exemplaren. Je kunt deze exemplaren ophalen in Amsterdam-centrum of Haarlem-centrum. We kunnen het boek ook naar je opsturen.

We vragen je de kostprijs voor het printen per exemplaar over te maken. Dit is het bedrag dat wij aan Printenbind.nl geven om de boeken te drukken.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een bedrag te doneren, wanneer je de missie van Loodens wilt ondersteunen. Dit geld gaat naar het geven van cursussen, opleiden van begeleiders en het verspreiden van verhalen. Deze donatie is volledig optioneel en we houden evenveel van je als je niets doneert 🙂

Wij accepteren Florijn. Wil je een boek bestellen en met Florijn geld geven? Stuur dan een mailtje connect@loodens.org met het aantal boeken en het bedrag dat je naar Loodens hebt overgemaakt.

Heb je vragen, zorgen of iets anders? Bel 06-14189776 of stuur een mail: connect@loodens.org