1-OP-1 ONDERSTEUNING BIJ CONFLICTEN

Welkom

Wij zijn er om je door een uitdagend, beangstigend of spannend gesprek heen te helpen. Met onze hulp vind je aan de andere kant van dat spannende gesprek met een collega, vriend, familielid of partner vaak ontspanning en opluchting. Omdat je tot onderling begrip, openheid en oprecht contact bent gekomen.

De manier waarop wij je helpen is door één, twee of drie gesprekken van een uur met je te voeren via Skype/Zoom. In deze gesprekken kun je jouw spannende gesprek oefenen. Door het oefenen en met behulp van onze ervaring en tools, kom je er achter wat er belangrijk voor je is in de situatie en kun je het gesprek met meer vertrouwen aangaan.

Je bent welkom, met of zonder financiële bijdrage. Wij willen namelijk in een wereld leven waarin geld geen obstakel is om de hulp te krijgen die je nodig hebt. Wanneer je wat wilt bijdragen aan Stichting Loodens kun je na een gesprek naar de donatie-pagina gaan om te geven wat voor jou comfortabel is.

Je kunt rustig verder lezen of je gelijk aanmelden via de knop hieronder.  Na elk gesprek kun je kiezen of je nog een gesprek wil of dat je voldoende vertrouwen hebt om het spannende gesprek aan te gaan.